Formular za naručivanje sajta

Pogledajte i poslušajte video klip koji je vodič kroz proceduru naručivanja sajta. Video traje 5 minuta i detaljno objašnjava ceo proces naručivanja sajta.

Da biste pogledali video na celom ekranu, izaberite "full screen" opciju u donjem desnom uglu playera. Ako želite da izađete iz opcije "ceo ekran" pritisnite Esc u gornjem levom uglu Vaše tastature.

Procedura naručivanja sajta
Sajt možete naručiti na jedan od sledećih načina: popunjavanjem formulara na ovoj stranici (ispod), preuzimanjem istog sa sajta (u Word ili PDF formatu), popunjavanjem i slanjem na jednu od e-mail adresa: info@tippingpoint.rs ili info@izradasajtova.rs, faksom na broj 021 63 67 098, ili poštom na adresu Bulevar oslobođenja 54/413,
21 000 Novi Sad, kao i dolaskom lično u kancelariju na adresu Đorđa Servickog 4, Novi Sad (poželjno prethodno zakazati sastanak).


Formular za naručivanje sajta u u Word (.doc) formatu koji možete preuzeti ovde.
Formular za naručivanje sajta u PDF formatu možete preuzeti ovde.Video vodič za popunjavanje formulara možete videti u dnu strane ili klikom ovde.

Tekstualni vodič za popunjavanje formulara možete videti ovde.

NAPOMENE:
Ukoliko sajt ne radimo na našem hostingu (serverima pod našom kontrolom) ne pružamo tehničku podršku za isti, niti smo odgovorni za njegovu bezbednost.

Ne radimo redizajn postojećih sajtova!

Formular za naručivanje sajta